STELFLEX: De duurzame stelkozijn oplossing

Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van STELFLEX. Extreem duurzaam, weerbestendig, flexibel, afvalbesparing, tijdbesparing en last but not least: een beter eindresultaat! STELFLEX stuurt dozen a 100 meter rubber het hele land door. Wilt u meer dan één doos? Geen probleem, we hanteren staffelprijzen dus kijk onder het tabblad prijzen voor de scherpe prijzen.

STELFLEX: de perfecte afdichting bij het monteren van uw kozijn

STELFLEX is al jarenlang bezig met het verbeteren en ontwikkelen van de juiste afdichting voor de montage van kozijnen. Om uw kozijn zo goed mogelijk af te sluiten tegen water, wind en geluid heeft STELFLEX een rubber ontwikkeld waarmee u een perfecte afdichting kunt realiseren tussen het stelkozijn en de buitenmuur. Door uw kozijnen op deze manier te monteren zorgt u altijd voor een hoogwaardige afdichting die vele jaren langer meegaat dan de reguliere montage middelen.

STELFLEX: Duurzaamheid

Door het gebruik van een stelkozijn is montage met het STELFLEX stelkozijn rubber mogelijk. Dit heeft als voordeel dat in tegenstelling tot kit of compriband (dat maximaal 10 jaar meegaat) de afdichting met STELFLEX ten minste 50 jaar goed blijft. Ook is het zo dat door gebruik te maken van kit, U last kunt krijgen van verkleuring en uitdroging. Omdat het STELFLEX rubber is gemaakt van hoogwaardig EPDM heeft het daardoor de onderstaande positieve eigenschappen.

Tijd besparing

Afval besparing

Flexibel

Weersbestendig

Extreem duurzaam

26300
een recept van logo mediasoep